De 4 trendkleuren van dit najaar

De 4 trendkleuren van dit najaar
Zonder deze vier trendkleuren is geen schoenenkast compleet.

Na een regenboog aan felle zomerkleuren zien we deze winter vooral donkere en volle, warme tinten. Romantisch rood, fifty shades of cognac, gracieus groen en intens zwart, dat zijn dé trendy schoenkleuren om dit seizoen mee te pronken. 

Romantisch rood


Rood; de kleur van de liefde en van passie. Wat is het fijn dat juist rood dé trendkleur van herfst/winter 2018 is. Deze knallende kleur geeft het najaar wat extra pit en is op meerdere manieren leuk te combineren. Draag rood in de nazomer onder een fleurige jurk waar kleine hintjes rood in zitten. Of draag het als eyecatcher onder een neutrale look die is opgebouwd uit zwart, wit, grijstinten of denim. 

Meer rood


Fifty shades of cognac


Cognac-gekleurde schoenen zijn niet altijd het meest eenvoudig om tof te stijlen. Maar als je voor neutrale tinten gaat kan je moeilijk de plank misslaan. Cognac laarsjes staan mooi onder een donkere jeans met witte oversized trui voor een comfortabele en modieuze outfit. Let er wel even op dat je er niet uitziet als een totale cowgirl (geen hoed opdoen scheelt al) als je de deur uitgaat. Tenzij je line dance ambities hebt natuurlijk. 

Meer cognac


Gracieus groen


Waar ga je groene schoenen mee dragen? Misschien een lastige vraag, maar met een paar tips eigenlijk helemaal niet zo moeilijk meer. Zeker als je voor de winterproof donkergroen of olijfgroen gaat. Deze staan namelijk prachtig onder een grijze- of donkerblauwe jeans. Maak dit af met een top in aardse tinten als beige of bruin. Ook een witte top staat goed bij een mooi paar donkergroene schoenen. 

Meer groen


Intens zwart


“I’ll stop wearing black when they make a darker colour”, deze uitspraak zou iedereen op een tegeltje moeten zetten, want eigenlijk moeten we een ode brengen aan de zwarte schoen. Wat zouden we zonder moeten? Inderdaad, niets. Daarom hebben we ook voor dit najaar weer volop zwart in de collectie. Zo heerlijk aan zwart is dat het met vrijwel iedere outfit gedragen kan worden en er altijd super uitziet. Tenzij je een lichte blauwtint aan hebt, dan zijn zwarte schoenen niet ideaal. Maar voor een donkere, navy jeans kan zwart prima. Nog een optie, ga voor een volledig zwarte outfit of match het met die andere trendkleur voor deze winter, rood. De keuze is reuze!  
 

Meer zwart

Voldoende opties om ook komende herfst en winter als waar stijlicoon voor de dag te komen. Met deze kleuren in je kast kan het in ieder geval niet meer mis gaan. Wil je nog veel meer zien? Klik dan hieronder voor de hele nieuwe collectie. 

New Arrivals dames