Geox schoenen

Geox schoenen

Het merk Geox is innovatief, want alleen de schoenen van dit merk hebben een ademde zool. Natte en plakkerige voeten zijn verleden tijd! De collectie van het merk Geox kunt u hier natuurlijk online bestellen. 

  • Winnaar Becommerce 2017
  • Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Gratis retour
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Veilig online shoppen
Recent bekeken

Geox Schoenen - waterdicht & ademend

Als je Geox schoenen zegt, weet bijna iedereen meteen dat het om de ademende schoenen gaat die toch waterdicht zijn. De Geox schoenen doken voor het eerst op in 1995, toen het bedrijf Geox werd opgericht door de Italiaan Mario Moretti Polegato. De merknaam Geox is een samentrekking tussen het Griekse woord \"geo\" wat aarde betekent en \"x\" als symbool voor de technologie die aan de Geox schoenen ten grondslag ligt.

Mario Polegato, geboren in 1952 in de buurt van Treviso, Italië, was eigenlijk voorbestemd om de wijnmakerij van de familie Polegato over te nemen. Toen hij echter in Reno, Amerika, was om op een wijnbeurs zijn wijn onder de aandacht te brengen, gebeurde er iets bijzonders. Tijdens een wandeling in het hete woestijnklimaat kreeg hij zo\'n last van warme voeten dat hij instinctief met een Zwitsers zakmes gaten in de zolen van zijn schoenen prikte. Het idee van ademende schoenen was geboren!

Om een lang verhaal kort te maken: dankzij scherp ondernemerschap, doorzettingsvermogen en een succesvolle testlijn van Geox kinderschoenen begon Polegato in 1995 met het vervaardigen van herenschoenen, damesschoenen en kinderschoenen onder de merknaam Geox. De rest is geschiedenis!

Het succes van de Geox schoenen is eenvoudig te verklaren. Het principe van de ademende Geox schoenen werkt. Dat betekent overigens niet dat ze bij Geox op hun lauweren rusten: het oorspronkelijke octrooi is inmiddels alweer verbeterd en er werken bij Geox niet minder dan 15 ingenieurs, chemici en fysici die zich alleen maar bezighouden met onderzoek naar zweten en het testen van diverse (nieuwe) materialen.

Naast de baanbrekende technologie achter de Geox schoenen valt ook het modieuze karakter op. Elk nieuw seizoen presenteert Geox weer een nieuwe hippe collectie kinderschoenen, damesschoenen en herenschoenen. Geox laat zien meer dan uitstekende soepele, lichte en vooral trendy schoenen te kunnen maken. Want uiteindelijk zijn Geox schoenen natuurlijk ook gewoon Italiaanse schoenen! De breedte van Geox kinderschoenen is gemiddeld breed. Voor meisjesschoenen geldt de wijdte >3.5 en voor jongenschoenen van Geox wijdte >4.5.

Maak kans op 50,- shoptegoed schrijf je nu in!

Schrijf je in voor de Omoda-nieuwsbrief en ontvang info over new arrivals, trends en aanbiedingen. Je wekelijkse update about shoes.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor:

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies