Floris van Bommel Schoenaccessoires

Floris van Bommel Schoenaccessoires

Met veters leg je de laatste hand aan je outfit. Voor dit belangrijke moment heeft Floris van Bommel de juiste exemplaren. Als succesvol merk in leren producten weet hij als geen ander hoe belangrijk een stijlvolle finishing touch is.

  • Winnaar Becommerce 2017
  • Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Gratis retour
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Veilig online shoppen
Recent bekeken

Veters van Floris van Bommel: een stijlvol detail

Aan de heren die denken dat veters onbelangrijke details van een outfit zijn: denk nog eens. Natuurlijk, met een foute trui over je pak krijg je waarschijnlijk meer rare blikken dan met een paar afgeragde veters, maar toch zijn de veters veel belangrijker dan veel mensen denken. Er vanuit gaande dat je de foute trui sowieso in de kast laat hangen, mag je best wat aandacht besteden aan details. Veters van Floris van Bommel zijn details die gezien mogen worden.

Het familiebedrijf Van Bommel heeft zijn wortels in het eind van de 17e eeuw. Een halve eeuw later stond de eerste generatie Van Bommel (Adrianus en Christianus) in Breda bekend als zeer goeie schoenmakers én schoenvervaardigers. Tot op de dag van vandaag vervaardigt het bedrijf populair schoeisel. Met dezelfde en enorme kwaliteit van eeuwen geleden, maar met moderne ontwerpen.

Met een paar passende heren veters van Floris van Bommel in je schoenen, kun je je outfit tot een mooi en smaakvol geheel maken. Het zijn details die niet onbelangrijk of onzichtbaar zijn, het zijn details die ertoe doen en in al zijn subtiliteit laten zien dat je gevoel voor stijl hebt. De Floris van Bommel veters zijn gemaakt met oog voor design én kwaliteit. Ze zijn mooi en stevig en blijven dat ook.

Maak kans op 50,- shoptegoed schrijf je nu in!

Schrijf je in voor de Omoda-nieuwsbrief en ontvang info over new arrivals, trends en aanbiedingen. Je wekelijkse update about shoes.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor:

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies