Shoppingbag 0,00 EUR
 Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis*
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Achteraf betalen mogelijk
 30 dagen bedenktijd

Cruyff Classics damesschoenen

Elegant en toch sportief. Dat zijn de damesschoenen van Cruyff. Het vaak blinkende uiterlijk trekt gelijk de aandacht. Daarnaast spelen de mooie zachte kleuren ook een bijzondere rol. 

  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Gratis retour
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd
  • veilig online shoppen
Laatst bekeken

Trendy & tijdloos: dat zijn de damesschoenen van Cruyff Classics

Dit zijn de damesschoenen van één van de bekendste Nederlanders in de Nederlandse en wereldwijde sportgeschiedenis. Cruyff Classics is een aantal jaren geleden opgezet door een wereldvoetballer en het merk Cruyff Classics is onder de sportievelingen al heel erg bekend en gewild. Ook de Cruyff Classics damesschoenen worden door vele dames geliefd. Johan Cruijff was al sinds dat hij jong was gefocust op alles wat hij doet en wanneer hij het doet, doet hij het goed. Hij belandde op één of andere manier altijd in de spotlights. Mensen zeggen altijd dat hij een positieve energie bij zich draagt, waardoor de mensen in zijn omgeving dit ook ervaren. Dit geeft hij door aan zijn hele team, zodat ze samen de beste Cruyff Classics dames sneakers kunnen produceren. Met al zijn doorzettingsvermogen heeft hij een team samengesteld die voor jou de beste en meest comfortabele damesschoenen ontwerpt.

Cruyff Classics damesschoenen herken je meteen aan de enorme C die op de zijkant of op het label gemaakt is. Het is één van de details waardoor deze creaties zo herkenbaar zijn. Ook de handtekening van Johan staat op een aantal Cruyff Classics damesschoenen. De voetbal invloeden zijn goed herkenbaar in de schoenen voor dames. De modellen zijn draagbaar bij een potje voetbal, maar ze zijn ook zeker geschikt als vrijetijdskleding. Bestel ze nu of ga langs in één van onze filialen!

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies