Omoda app

 

Met de shopping app van Omoda swipe je vingervlug naar jouw favoriete schoenen. Sla ze op als favoriet, reserveer ze in de winkel of bestel ze direct online!

MAKKELIJK EN SNEL SCHOENEN SHOPPEN

Met de Omoda App heb je meer dan 250 verschillende merken schoenen, tassen en accessoires altijd bij de hand, waar je ook bent. Zo vind je binnen no-time jouw perfect match.
 

BEWAAR JE FAVORIETE ITEMS

Kun je niet kiezen of wil je nog een nachtje slapen over je nieuwe aankoop? Bewaar dan je lievelingsitems in de favorietenlijst. Zo heb je ze altijd bij je, kun je ze nog even delen voor een dubbelcheck met je vriendinnen en vergelijk je ze in één makkelijk overzicht.

SPAAR VOOR KORTING OP SCHOENEN

Met de Omoda-app heb je altijd je Club Omoda account bij de hand. En dat betekent dat je aan de kassa makkelijk jouw persoonlijke barcode kunt laten scannen en kunt sparen voor korting. Ga je naar de Club, dan heb je inzicht in je gespaarde credits en kun je meteen je nieuwe favorietenlijstje aanvullen.


RESERVEER JE FAVORIETE PAAR SCHOENEN IN DE WINKEL

Pas je jouw nieuwe schoenen liever in de winkel of houdt je van persoonlijk contact en professioneel advies van onze behulpzame verkoopsters? Naast bewaren, vergelijken, shoppen en sparen kun je met de Omoda-app ook de winkelvoorraad checken en reserveren. Ben je in de stad maar weet je even niet waar je ons kunt vinden? Dan hebben we de handige store-locater, die je in een mum van tijd naar je favoriete schoenenwinkel leidt.