Out now: Omoda Magazine #4 Rubriek: Inspiratie

magazine

De vierde editie van het Omoda Magazine is uit en dat mag gevierd worden. Maak je klaar voor de leukste trends, interviews, weetjes en natuurlijk: heel veel schoenen om verliefd op te worden. 

Het gloednieuwe Omoda magazine moet je hebben. Misschien heb je er al eentje kunnen scoren, want vanaf deze week liggen de eerste exemplaren op jouw deurmat en zijn de magazines natuurlijk ook te vinden in onze Omoda-winkels. Het is nu relax-time, tijd om weg te dompelen in dit te gekke magazine. 

shoes

 

Ready for summer

Temperaturen stijgen, we gaan weer richting betere tijden. Tijd voor nieuwe zomerse inspiratietips. Wat dacht je van wegdromen naar de zomer met dit Omoda Magazine lezend vanuit je luie zetel? Er is geen betere manier om je voor te bereiden op de zomer. 

stapel

 

Al is de buitenkant nog zo mooi, het gaat om de inhoud

Van Omoda x Puma naar een uitgebreid interview met Omoda-zaakvoerder Wilhelm Verton. Het Omoda Magazine staat vol met de leukste onderwerpen speciaal voor jou geselecteerd. Kom meer te weten over Omoda met 10x de leukste weetjes en neem een kijkje achter de schermen met Lourus Jan Verton die je terug in de tijd neemt naar waar het allemaal begon. Benieuwd waar jouw schoenen eigenlijk worden gemaakt of wie jou helpt bij de klantendienst? Omoda helpdesk beantwoord al jouw vragen deze editie. Verder staat het magazine vol met dé ultieme summer essentials van dit seizoen. Als je hier niet blij van wordt! 

magazine

 

Hebben, Hebben, Hebben

Hoe jij ons magazine kunt bemachtigen? In al onze Omoda-winkels liggen de magazines voor je klaar. Daarnaast kun je ook een Omoda-account aanmaken bij Club Omoda. Zo krijg je niet alleen als allereerste het magazine thuisgestuurd, maar spaar je bij elke aankoop ook nog eens voor korting. Extra leuk, toch? Alvast heel veel leesplezier!

bekijk het omoda magazine ss17 ook online:
Omoda Magazine online

Joyce
door Joyce
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies