B.Loved

B.Loved

Uit Amsterdam komt dit jonge ambitieuze merk dat zich vestigt met eigentijdse creaties met gevoel voor mode. De producten van B.Loved zijn een trendy onderdeel van onze totale online collectie. 

We hebben op dit moment geen B.Loved.

  • Winnaar Becommerce 2017
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Gratis retour
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Veilig online shoppen
Recent bekeken

B.Loved: verfijnd, praktisch & chic

Robby van Haeften werd eigenlijk bij toeval ontwerper, maar ontdekte al snel dat daarin precies zijn passie lag. Daarom startte hij in 2010 een eigen fashionlabel dat de belichaming is van boho. Hij noemde het label B.Loved en creëerde daarmee een merk dat niet alleen praktisch is, maar ook afwisselend en verfijnd. De sjaals, sieraden en armbanden zijn speciaal gemaakt voor de vrouw die graag meerdere stijlen tegelijk draagt, maar die zich tegelijkertijd chic kleedt en gewend is aan meerdere culturen en landen. Als vrouw van de wereld is deze dame tevreden met zichzelf en voelt ze geen druk om aan elke trend mee te doen. Ze kiest juist alleen de trends uit waarvan ze houdt en die haar goed staan. Dat is de vrouw waar B.Loved met liefde en aandacht de ideale accessoires voor wil ontwerpen.

Destijds startte B.Loved met slechts twee medewerkers en fungeerde Robby's appartement (met één slaapkamer) ook als kantoor. Maar inmiddels is B.Loved verhuisd naar een echt gebouw in Amsterdam (het Amsterdam World Fashion Centre), zijn er meer dan 10 medewerkers aangenomen en is er ook nog een eigen parfum gelanceerd. Die groei heeft ervoor gezorgd dat B.Loved in meer dan 400 winkels in Europa te verkrijgen is, maar tegelijkertijd stelt het label nog steeds dezelfde hoge eisen aan de producten. Geïnspireerd en inspirerend.

Maak kans op 50,- shoptegoed schrijf je nu in!

Schrijf je in voor de Omoda-nieuwsbrief en ontvang info over new arrivals, trends en aanbiedingen. Je wekelijkse update about shoes.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor:

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.be maakt gebruik van cookies